What's cookingPenne met Rivierkreeftjes

Claudia Honshorst

voor 4 personen

Benodigdheden

  • 400g/500g Penne pasta
  • 2 Teentjes Knoflook
  • 250g Rivierkreeftjes
  • 250g Mascarpone
  • 200g Kerstomaatjes
  • Geraspte Parmezaanse Kaas
  • Peper, Cayennepeper en Zout

Zet een grote pan water op voor de pasta, scheut olijfolie en zout erin. Kook de pasta beetgaar.

Verhit wat olijfolie in een hapjespan, dep de rivierkreeftjes droog en bak ze kort in de olie.

Voeg een snuf cayennepeper toe en doe dan de knoflook en de tomaatjes erbij (bewaar er een paar voor later).

Proef en voeg peper en zout naar smaak toe.

Warm goed door en roer de mascarpone en wat geraspte Parmezaanse kaas erdoor.

Giet de pasta af en meng deze door de saus.

Strooi wat Parmezaanse kaas erover heen en serveer met wat gehalveerde kerstomaatjes.

 

Eet smakelijk!