26e International Friendship Regatta (IFR)

Van 25 t/m 30 juli 2016 te Rostock-Warnemünde.

54° 10,852' N / 012° 05,323' E

151122 IFR16 Panorama Seekanal 1

 

Van de Duitse 'Vega-klassenvereinigung' ontvingen wij deze uitnodiging voor deelname aan de 26e IFR, ditmaal gehouden inRostock-Warnemünde.

 

151122 IFR16 Logo original

  

Beste Vegavrienden, 

151122 IFR16 lagewarnemuendeDe Duitse 'Vega-klassenvereinigung' heeft het genoegen alle Vegazeilers uit te nodigen voor de 26e International Friendship Regatta (IFR) te houden van 25 t/m 30 juli 2016 te Rostock-Warnemünde

Dit traditionele internationale Vega-evenement vindt plaats in de 'Yachthafen Warnemünde'. Niet ten onrechte wordt Warnemünde door haar bijzondere ligging op de middenpier tussen de oude en nieuwe loop van de rivier de Warnow, als één van de meest bijzondere Oostzeehavens beschouwd. 

De sportschool 'Yachthafen Warnemünde' van het Mecklenburg-Vorpommern Sportverbond gaat ons met hun grote ervaring en goede faciliteiten voor nationale- en internationale zeilwedstrijden ook bij de Vega wedstrijden ondersteunen. Als vast IFR-onderdeel zal op twee dagen zeilwedstrijden op de Oostzee worden gehouden. Als alternatief kan op de Warnow worden gezeild. 

151122 IFR16 WarnemuendeNaast dit belangrijke IFR-onderdeel zullen wij gezamenlijke excursies in de mooie omgeving van Warnemünde verzorgen. Ook worden Vega-workshops en verschillende informatieve bijeenkomsten georganiseerd. 

Ter afsluiting wordt door alle Vega’s een zeilparade in de stadshaven van Rostock gehouden. 

De IFR-deelnemers staat naast de uitgebreide havenfaciliteiten voldoende camper- en autoparkeerplaatsen op de middenpier ter beschikking. Verder bestaat de mogelijkheid kamers of vakantiewoningen in de 'Landessportschule‘ te huren. Dit moet dan wel al bij de voorlopige, niet bindende, IFR aanmelding kenbaar gemaakt worden. 

Tot eind december 2015 dienen alle voor IFR deelname geïnteresseerden zich 'niet bindend' bij ons te hebben aangemeld, zodat wij voldoende tijd hebben voor een goede planning. De bindende aanmeldingen komen dan in het voorjaar van 2016. De aanmeldformulieren kunnen van de website van de Duitse Vega-Klassenvereinigung gedownload worden. 

Wij doen ons best om van de IFR 2016 voor alle deelnemers een mooie, spannende en een onvergetelijke belevenis te maken. Warnemünde, Duitslands meest geliefde cruisehaven, de jachthaven Warnemünde en de Duitse Vega-Klassenvereinigung verwachten jullie. 

Hartelijk welkom!

 

Verder informatie

Wanneer je je inschrijft, stuur dan ook even een kopietje hiervan naar . Hierdoor kunnen wij directer naar de deelnemers communiceren als daar aanleiding voor is.

Zodra we meer informatie van de organisatie ontvangen, brengen we jullie hiervan op de hoogte. Houd de mail goed in de gaten.

Jullie gaan toch ook mee?

Meer interessante informatie

Website van de Hanzestad Rostock: www.rostock.de

Informatie over Sportschule Yachthafen Warnmünde: Sportschule Yachthafen Warnmünde

IFR nieuws op de site van Vegaklubben: Vegaklubben IFR nieuws